Dienstverlening

Mulder ICT Solutions levert uiteenlopende dienstverlening, of het nu gaat om technisch beheer, ondersteuning in commerciële trajecten of project management, wij staan klaar om toegevoegde waarde te leveren. Dienstverlening waarin wij ons in de afgelopen jaren hebben bewezen is:

  • Project Management – Ondersteuning van projecten door het leveren van zeer ervaren project managers voor uiteenlopende projecten
  • Levering van specialisten – Technische consultants, developers, architecten
  • Ondersteuning in commerciële trajecten – Door onze solution consultants en solution architects
  • Uitvoering van technische projecten – Variërend van implementaties en migraties, tot en met software ontwikkeling
Microsoft Office 365

Voor de migratie naar Office 365 bent u bij ons aan het juiste adres! Sinds de introductie van Office 365 zijn wij fervent aanhanger, en hebben wij grote en kleine ondernemingen (inhoudelijk) begeleid in de migratie naar Office 365. Dit voor de volledige suite aan producten, waaronder ook de migratie en inrichting van Sharepoint Online. Meer weten? Neem contact met ons op!

Microsoft Azure

Sinds 2012 maken wij niet alleen zelf gebruik van Microsoft Azure als Cloud platform, voor verschillende grote en kleine ondernemingen mochten wij de eerste stappen zetten in de migratie naar de Cloud. Dit zowel op basis van SaaS, PaaS als IaaS diensten. Hierdoor kennen we de valkuilen, maar zijn wij juist instaat om de inrichting zo efficient mogelijk te maken en kosten overzichtelijk!

Software implementaties

Het implementeren van nieuwe software is een specialiteit op zichzelf. De do’s en don’t’s hebben grote impact in het succes van een upgrade of bijvoorbeeld de migratie naar de Cloud. Binnen onze projecten hebben we een grote varieteit aan software producten mogen implementeren en migreren. Waaronder bijvoorbeeld Salesforce SalesCloud en MarketingCloud. 

Het beheren van een IT infrastructuur brengt een grote verscheidenheid aan onderwerpen met zich mee. Niet alleen in technische zin maar bovenal ook in functionele zin. Zaken als het managen van leveranciers, en het continue afwegen van kosten en baten is minstens zo belangrijk als ook zorgen voor een veilige infrastructuur die 24/7 beschikbaar is. 

Wij werken voor het dagelijks IT beheer samen met diverse partijen, wat ons instaat stelt een optimale balans in kosten en beschikbaarheid te realiseren. Dit via ons one-stop shop model, wij nemen de verantwoording voor de beschikbaarheid van uw infrastructuur. Iets wat we helder verwoording in een beheer overeenkomst zonder vraagtekens. 

Meer weten over onze IT beheer diensten? Neem contact met ons op!